nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Utredare inom miljö till Växjö

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

För att möta efterfrågan från våra kunder söker vi nu en utredare inom miljö-omoråde med ett par års erfarenhet till vårt kontor i Växjö. Du kommer ingå i ett team med både erfarna och juniora miljö-utredare där du kommer få stora möjligheter att både utvecklas och ta ansvar.

Vem söker vi? Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område. Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta med frågeställningar inom miljöområdet. Eftersom kommunikation är avgörande för både kundrelationer och uppdragsresultat är det ett krav att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från något av dessa områden:

– tillståndsprocesser
– arbete med verksamhetssystemen kvalitet (ISO 9001), miljö (ISO 14001) och arbetsmiljö (OHSAS 18001)
– förorenad mark
– GIS

 Tjänsten kräver körkort.

Vi söker dig som är nyfiken. Tillgången till Swecos breda kontaktnät och möjligheten att arbeta nära andra kompetenser är mycket lärorikt, men det ställer också krav på dig att du är nyfiken och lyhörd samt gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Du har också lätt för att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.

Vi söker dig som är engagerad och brinner för att genomföra projekten på bästa möjliga sätt till en nöjd beställare och att du har en genuin vilja och förmåga att göra affärer.

Vi söker dig som är ansvarstagande. Det är viktigt för oss att du är kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad i ditt angreppssätt. Du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines. Du är van att ta ansvar för din uppgift på ett självständigt sätt och driva dina processer vidare samtidigt som du arbetar bra med andra människor.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Vi kallar till intervju löpande.

Kontaktperson: Arvid Nelehag, grupchef Växjö, arvid.nelehag@sweco.se, 072-710 07 81

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK (proforma 2016). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Annonsör Sweco

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4