nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Uppdragsledare inom Samhällsplanering

Om jobbet

Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande uppdrag! Därför breddar vi vårt utbud av lokala ÅF-kontor med en etablering inom Samhällsbyggnad i Ludvika. Vi har såväl erfarna som yngre konsulter och uppdragen, som varierar i storlek och omfattning, spänner från förstudier och projektering till omfattande och komplexa totallösningar. Vi har ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar kraftfulla och spännande åtaganden.

Till vårt nya kontor i Ludvika söker vi nu flera Uppdragsledare inom Samhällsplanering med både erfarenhet av att leda projekt och med en vilja att vara mentor åt mer juniora förmågor.

Hos oss kommer du ges möjligheten att dela med dig av dina erfarenheter samtidigt som du själv utvecklas vidare genom nya utmaningar tillsammans med dina kollegor. Du kommer ha flera kontaktytor såväl internt som externt och ingå i ett nätverk av duktiga medarbetare där vi kompetensutvecklar varandra och vad än projektet kräver, kan vi hjälpas åt att lösa det.

Vi är övertygade om att en lokal förankring tillsammans med ett gränslöst samarbete gör oss både till den attraktivaste arbetsgivaren samt den bästa partnern för våra kunder. Det medför att vi kan erbjuda en socialt hållbar arbetsplats som ger de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll som uppdragsledare inom Samhällsplanering.

Din stationeringsort kommer vara Ludvika. Då vi har ett brett samarbete med våra övriga kontor i regionen kommer resor i tjänsten att förekomma.

Vår samhällsbyggnadsenhet består idag av ca 1300 medarbetare och du kommer att bli en viktig kugge i vår satsning att befästa och utveckla vår position på marknaden. Vi är en verksamhet där kompetens högprioriteras och där erfarenhetsåterföring från äldre till yngre medarbetare står i fokus.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och uppdragsledning inom samhällsplanering, antingen som konsult, entreprenör och/eller beställare. Utbildningsmässigt ser vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen, eller har samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre erfarenhet i branschen.

Som person är du drivande och intresserad av att var med och bygga upp och forma verksamheten i Ludvika tillsammans med övriga kollegor. Vidare är du nyfiken på att lära dig nytt och delar gärna med dig av din kunskap. För att trivas och bli framgångsrik hos oss bör du drivas av att arbeta i ett dynamiskt företag med framåtanda och stark tillväxt. Du har hög teknikkompetens och social förmåga.

Det är meriterande att vara väl förtrogen med AMA och ha vana att arbeta med CAD-verktyg.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska ha lätt för att samarbeta med andra. Du är social, engagerad och affärsmässig och du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då tjänsteresor kommer att förekomma är körkort därför ett krav.

Urvalsprocessen kommer ske löpande. Vi välkomnar därför din ansökan till oss redan idag!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Jan Lundberg
+46 105055172
jan.i.lundberg@afconsult.com

Annonsör ÅF

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4