nr-logo

Hållbarhet i praktiken

SRV återvinning AB söker Verkställande Direktör

SRV återvinning AB söker VD som med tydligt och inspirerande ledarskap fortsätter arbetet med att utveckla verksamheten för att skapa värde för bolagets kunder, ägarkommunerna och dess invånare.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som VD har du utifrån styrelsens riktlinjer det övergripande ansvaret för att planera, leda och utveckla SRVs verksamhet.

VD förväntas att agera med ett inspirerande och samlande ledarskap för SRVs medarbetare, styrelse och ägare. En central del i VD:s uppgift är att balansera affärsverksamhet med det samhällsnyttiga uppdraget i en kommunägd verksamhet.

Du tar ansvar för att förvalta det som är bra och driver samtidigt utveckling och förändring där det behövs i en sådan takt att alla är engagerade och kan bidra.

Din bakgrund och profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning i en politiskt styrd verksamhet. Du har erfarenhet av att ansvara inför en styrelse, med förmåga att förankra beslut och åtgärder såväl där som bland medarbetare.

Du har ett stort intresse för miljöfrågor och engagemang för ägarkommunernas del i Sveriges och EUs övergripande miljömål. För att lyckas i rollen ska du också ha förmåga att balansera ekonomiska mål med ett kommunalt bolags uppgift att vara samhällsnyttigt.

Självfallet är du en mycket god ledare; trygg, kommunikativ och tålmodig.

Vårt erbjudande till dig

Med SRV som stor samhällsnyttig aktör har VD en viktig del i att genom SRV bidra till det hållbara Sverige och Södertörn. Som VD får du agera för att skapa ett modernt hållbart samhälle.

Du får möjlighet att leda en viktig verksamhet med ett starkt varumärke, engagerade medarbetare och en god ekonomi, i en bransch som är mer aktuell än någonsin!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar SRV med Compass.  Du är välkommen med din intresseanmälan senast den 21:a mars. För dialog och mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anders Larsson, 073 – 203 46 91 eller Hans Jansson på 073 – 461 36 03.

Annonsör SRV återvinning AB

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4