nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Samordnare inom byggarbetsmiljö till långsiktigt uppdrag på Trafikverket!

Vill du vara en del i ett av Göteborgs största projekt, Västlänken? Lockas du av ett lärorikt arbete där du kommer samordna, administrera och driva frågor som berör byggarbetsmiljö? I denna tjänst ges du möjlighet att vara en viktig spelare hos Trafikverket, där du kommer arbeta för att driva fram utvecklingen och uppföljningen av byggarbetsmiljöfrågor. Ett jobb för dig som med fördel har tidigare erfarenhet inom området, alternativt ett stort intresse för att arbeta med arbetsrelaterade uppgifter och viljan att lära dig. Ser framemot din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en samordnare inom byggarbetsmiljö till Göteborg, med omgående start (överseende med eventuell uppsägningstid). Du kommer vara en del av Staben och arbeta i delprojekt med frågor som berör byggarbetsmiljö.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid. Vi kommer börja med att skriva kontrakt på 6 månader, som löpande kommer att förlängas om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

ARBETSUPPGIFTER

Som samordnare inom byggarbetsmiljö kommer du arbeta nära projektledare med frågor som berör byggarbetsmiljö. Det är byggherren som är ansvarig för bygg- och anläggningsarbete och du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter för att säkerhetsställa att alla regler och krav följs som berör byggarbetsmiljö. Du kommer bland annat arbeta administrativt, proaktivt och vägledande för att säkerhetsställa detta.

Du kommer arbeta med två delprojekt i Göteborg och med anledning av detta kommer du arbeta på olika kontor. Samtliga kontor är centralt belägna i Göteborg, bland annat vid Korsvägen, Centralstationen och Haga. Du kommer börja din anställning med en introduktion och det finns kompetenta personer som kommer stötta dig löpande under din anställning. Ni kommer tillsammans vara tre personer som har en liknande tjänst och ni kommer arbeta mot olika delprojekt.

Du kommer till exempel att:

 • Stödja projekt Västlänken och delprojekten i efterlevnad av projektets gemensamma arbetssätt inom byggarbetsmiljö samt hantering av arbetsmiljörisker.
 • Implementera och följa upp att beslutande arbetssätt inom byggarbetsmiljö följs.
 • Säkerställa att medarbetare i projektet har relevant kunskap inom byggarbetsmiljö.
 • Bidra till vidareutveckling och ständig förbättring av arbetssätt.
 • Delta, bidra vid framtagning och granskningen av delprojektets kravdokument och förfrågningsunderlag.

Tjänsten passar dig som vill arbeta nära verksamheten och har viljan att lära dig samt att ständigt utvecklas. Du har förmågan att vara noggrann och att få med samtliga detaljer. Vidare passar tjänsten dig som är kommunikativ då du kommer ha många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Detta är en tjänst för dig som brinner för att arbeta med en viktig fråga där du både kommer säkerhetsställa att den följs och utvecklas.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet.
 • Minst ett års erfarenhet från administrativt arbete och gärna inom projektform.
 • Viljan att lära dig och utvecklas inom området.
 • Talar och skriver svenska obehindrat, då du dagligen kommer kommunicera på detta språk.
 • Har B-körkort.

Det är meriterande om du…

 • Har arbetat inom bygg- och anläggningsbranschen eller med arbetsmiljö.
 • Utfört utbildningar som exempelvis byggherrens arbetsmiljöansvar och BAS-P/U byggherrens arbetsmiljöansvar.

Som person är du självgående och initiativtagande. Att ta stort ansvar, ständigt driva dina arbetsuppgifter framåt och komma med förbättringsförslag, är naturligt för dig. Du tycker om att samarbeta med andra och står på dig för viktiga frågor, exempelvis ser till att lagar och regler följs utifrån dem riktlinjer som finns. Vidare är du engagerad och ser till företagets bästa.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående. Överseende med eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt.
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

 

Annonsör Trafikverket

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

 • Annonskod Huvudspalten 4