nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljövetare med inriktning mot avfallsfrågor – LSR

Brinner du för miljöarbete och ser avfallshantering som en central del i förbättringsarbetet för miljön? Vi söker nu en praktiskt lagd miljövetare till LSR.

OM FÖRETAGET

LSR ansvarar för insamling, transport och behandling av avfall från hushåll, industrier och verksamheter i Landskrona stad samt Svalövs kommun och driver annan därmed förenlig verksamhet. Idag är LSR 14 anställda och ger service åt drygt 59 000 invånare. Bolagets styrelse är sammansatt av politiker från ägarkommunerna. Bolaget har två affärsområden – hushållsavfall och verksamhetsavfall – och har i uppdrag att genomföra sluttäckning av Lundåkradeponin.

ARBETSUPPGIFTER

Du tar bland annat ansvar för att utveckla styrdokument som avfallsplaner och renhållningsordningar så att dessa speglar gällande lagar och ägarkommunernas och bolagets ambitioner och miljöengagemang.
Du jobbar parallellt med olika projekt gällande miljö och avfallshantering samt deltar i projektet att sluttäcka deponin. Befattningen innebär arbete i fält på bolagets olika anläggningar. Då LSR i mångt och mycket är en beställande organisation så kommer du även att arbeta en hel del med upphandling och leverantörskontakter avseende t.ex. farligt avfall. Du ser också till att plockanalyser blir genomförda.
LSR är ett till antalet anställda litet företag. Det ger möjlighet till ett bredare engagemang och ett större enskilt ansvar. Det innebär också ett behov av att stötta och vid behov ersätta varandra.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Högskoleutbildning ( Miljövetenskap)
• Erfarenhet av arbete inom avfallsbranschen ( Meriterande)
• Erfarenhet av arbete inom kommunal avfallsverksamhet ( Meriterande)
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi söker dig som är analytisk, självgående och med hög kompetens inom miljö/avfallshantering. Vi tror även att du är flexibel och ser nyttan med ett välfungerande avfallsarbete. För att trivas på LSR så tycker du att det är viktigt med gott humör på arbetsplatsen där alla deltar i att stärka den interna kulturen.
Vi ser inte kompetensutveckling för bolagets anställda som en möjlighet utan som en självklarhet.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn för eventuell uppsägningstid
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: miljö, miljövetare, avfall, avfallshantering, LSR, Landskrona, renhållning

Annonsör LSR

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4