nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljösamordnare till globala Emtrain!

Har du ett brinnande intresse för miljöfrågor och en stark administrativ ådra? Är du en excel-stjärna med ett öga för detaljer som drivs av tanken att bidra till något större? Sök då tjänsten som miljösamordnare hos Emtrain redan idag då dina kollegor nyfiket väntar på att ta emot dig redan efter årsskiftet!

Om tjänsten

Academic Work söker för Emtrains räkning en miljösamordnare på heltid 3 månader. Du kommer i rollen vara placerad i Emtrains lokaler i Älvsjö tillsammans med dina kollegor som jobbar i varierande roller i denna stora koncern. I rollen som miljösamordnare kommer du sköta en hel del administrativt arbete genom framtagande av ett antal miljörapporter på flera områden i Emtrains miljöarbete. Utifrån det underlag du utgår från i ditt arbete kommer du ta fram beräknade rapporter i excel som i flera fall därefter ska omsättas i text för att förklara vad man gjort på respektive område. Detta kan även innebära intervjuer med medarbetare som aktivt arbetat med respektive miljöförbättringsområde. När rapporterna är färdigställda kommer de redovisas för berörda i bolagsledningen samt för kommunledningar som önskar ta del av rapporterna som berör deras verksamhet. Därtill kommer du ta fram rutiner och manualer för införandet av månatliga rapporter som säkerställer att Emtrain uppfyller de högt uppsatta miljömålen de har för 2019 och framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Emtrain. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 3 månader framåt.

Arbetsuppgifter

Som miljösamordnare kommer du till exempel att:

*Sammanställa årsrapporter på miljöområdet

*sätta upp rutiner för månadsrapportering

*Stämma av och arbeta med avvikelser i rapporterna för att säkerställa att målen hålls

Tjänsten passar dig som studerat inom miljöområdet och har ett intresse för att arbete inom detta. Därtill tror vi att du som söker inte räds excel, siffror och rapportskrivande utan har en administrativ och analytisk ådra.

Vi söker dig som

Vi söker dig som…

*Har en avslutad unviersitetsexamen, företrädesvis inom miljö, naturvetenskap eller ingenjörsområdet

*Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

*Har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom administration

*Har goda kunskaper i excel och kan skapa pivottabeller

Som person är du mycket noggrann, strukturerad och självgående. Därtill tror vi att du som söker har förmågan att ta stort eget ansvar för detaljrika rapporter.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående efter årsskiftet
  • Omfattning: Heltid, 3 månader
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Älvsjö
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Emtrain är ett samägt bolag mellan MTR Pendeltågen och Euromaint rail. Emtrains uppdrag är att genomföra ett resurseffektivt underhåll som levererar säkra, hela och rena pendeltåg i tid. Deras verksamhet pågår dygnet runt, alla dagar, året om för att med omsorgsfull service utveckla hållbar pendeltågstrafik i Stockholmsregionen

Annonsör Emtrain

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4