nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljökonsult till ledande företag inom processindustrin

Är du en miljökonsult som vill få möjlighet att verkligen göra skillnad i en organisation? Har du dessutom erfarenhet av att jobba med frågor kring förorenade områden och gillar att jobba i team? Då kan denna tjänst vara perfekt för just dig! Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en miljökonsult inom området förorenad mark som vill arbeta för hållbar utveckling hos vår kund inom processindustrin i Göteborgsområdet.Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående och sträcka sig fram till februari 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 
ARBETSUPPGIFTER
 

Som miljökonsult inom förorenad mark kommer du att stödja företaget i mark – och miljöfrågor samt ansvara för att hantera kontakter och rapporteringar till miljömyndigheter. I rollen ingår även ansvar för beställning, samordning och intern samt extern rapportering av åtgärder inom markmiljöområdet som konsulter utför, som exempelvis åtgärdsutredningar, provtagningar och utredningar. Du kommer även att ansvara för att bevaka att lagkrav rörande markfrågor implementeras och efterlevs.Du kommer till exempel att:

 • Ta fram handlingsplan i enlighet med nya krav från Tillsynsmyndigheten avseende systematisk hantering av förorenad mark.
 • Bistå med kompetens och råd i verksamhetens mark- och miljöärenden enligt gällande lagar och krav.
 • Utveckla, implementera, underhålla och övervaka rutiner och instruktioner kopplade till hanteringen av verksamhetens mark- och miljöfrågor.

Tjänsten passar dig som brinner för hållbar utveckling och trivs i en självständig roll med mycket ansvar där du får bidra med din expertis inom miljö.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har relevant utbildning eller motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet.
 • Har erfarenhet av arbete med mark- och miljöfrågor på strategisk nivå, gärna från miljöfarlig verksamhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsdialog samt kunskap om gällande lagstiftning inom miljö.Som person trivs du med att driva ditt arbete självständigt framåt på ett ansvarfullt och initiativrikt sätt samt har stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vidare förutsätter rollen ett systematiskt tänkande där noggrannhet och analytisk förmåga är viktiga egenskaper. Tjänsten innebär även mycket arbete tillsammans med både interna och externa kontakter vilket kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående eller enl överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, vikariat initialt fram till februari 2019
 • Placering: Göteborgsområdet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Annonsör Academic Work

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

 • Annonskod Huvudspalten 4