nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Medarbetare till miljö- och arbetsmiljöverksamheten

Om oss
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om Företaget
Swimpex med 80 anställda och en omsättning omkring 135 Mkr ingår i A P Stengruppen och producerar och säljer blocksten av företrädesvis graniter. Verksamheten ligger i huvudsak i södra Sverige med produktion i egna stenbrotten vilket innebär att det krävs även en gedigen insats när det gäller täkttillstånd och miljöarbete. Vi har valt att ha egen kompetens inom tillstånds och miljöarbete tillsammans med kompetens även inom arbetsmiljö speciellt inriktad mot berg och stenmaterial. Med ökad fokus på miljö och hållbarhet tillsammans med skärpta lagar och regler är detta ett prioriterat område för oss. De senaste åren har vi vuxit till 12 egna täkter och har idag många aktiva stenbrott som gör att vi behöver tillföra ytterligare resurser. Vi ingår i A P Stengruppen.Mer information om Swimpex finns på www.swimpex.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en medarbetare som ska arbeta med våra miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du kommer tillsammans med ytterligare en medarbetare driva och vara delaktig i alla frågor inom miljö och arbetsmiljöområdet. Du kommer att löpande under året göra uppföljningar, sammanställningar och kontroll av information samt hålla dig uppdaterad på vad som händer inom relevant område. Arbete med miljörapporter som sammanställs under januari-mars varje år kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer även att arbeta med att ständigt förbättra och utveckla vårt arbetsmiljöarbete.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen;

-Leda arbetsmiljöarbete
-Göra riskbedömningar
-Skyddskommittéarbete
-Göra instruktioner som är lättförståeliga
-Skapa/driva/leda olika projekt
-Göra tillbuds- och olycksfallsutredningar
-Upprätthålla och uppdatera vårt ISO Miljö- och kvalitetsledningssystem

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom relevant område, arbetsmiljö eller miljö. Du har något eller några års erfarenhet av att ha arbetat med liknade arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat inom ett tekniskt område ser vi det som en fördel. För att klara tjänsten tror vi att du på något vis har hanterat myndighetskontakter, tillståndsansökningar, miljörapportering. Du är en van datoranvändare och är mycket bekväm i att arbeta i Officepaketet och du har arbetat i någon typ av affärssystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Självklart har du genomgått BAM-utbildning.

Du som person
Som person har du mycket god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift. Du har hög social kompetens, vilket innebär att du kan tala med och lyssna på både kollegor i våra stenbrott och myndighetspersoner. Dessutom har du lätt för att förstå och sortera komplex information och lätt för att läsa och tolka lagtexter. Du är drivande, engagerad och har vana av att arbeta självständigt. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Din placering blir på vårt kontor i Bjärlöv, enstaka resdagar förekommer. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos Swimpex, provanställning tillämpas.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval, sista ansökningsdag är den 30 maj 2018. Du söker tjänsten på www.wikan.se

För mer information kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Annonsör Swimpex

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4