nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Junior KMA-ingenjör till Subterra!

Är du projektingenjör, projektledare eller kanske arbetsledare idag och har ett intresse för KMA och arbetsmiljö samt vill få möjligheten till att ta helhetsansvar kring detta i ett nytt projekt? Är anläggning och entreprenad en kombination du tycker om och vill bredda dig mot det som också finns under jord? Då är det dig vi söker. Läs vidare!

Om tjänsten

Academic Work söker för Subterras räkning en KMA-ingenjör till deras nystartade projekt i Veddesta.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Subterra. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Subterra har sina rötter i Tjeckien men har sedan 2014 funnits i Sveriges tunnlar. Subterra har utfört en rad kända projekt runt om i världen inom infrastruktursektorn och arbetar ständigt med förbättring och utveckling av ny teknik och arbetsmetoder.

För denna tjänst kommer du vara huvudsakligen placerad på deras nya projekt i Veddesta och ansvara för kvalitén i projektet. Du kommer ha helhetsansvaret för projektets KMA-rutiner och därmed arbeta med att upprätta interna KMA revisioner, ta fram processer med verksamhetsansvariga chefer samt representera Subterra i olika kvalitets- och miljöfrågor gentemot koncern som externa intressenter.

Vidare kommer din roll involvera expertstöd inom kvalitets- och miljöområdet och därmed kommer du också ansvara för utbildningsinsatser inom området. Med andra ord har du en väldigt bred roll där projektets kvalitet- och miljöprocesser och åtgärder är något du kommer ansvara för.

Du kommer till exempel att:

 • Bistå projektchef och platschef med planering och genomförande av det dagliga KMA-arbetet i projektet
 • Stötta anbudsgrupper med kvalitet- och miljöuppgifter
 • Uppdatera upprättad dokumentation och tillsammans med projektansvarig förankra informationen i projektet
 • Sammanställa och rapportera till projektchef och produktionschef om den dagliga verksamhetens resultat

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet som projektingenjör eller projektledare och som därmed har arbetat med KMA och ISO-system men som vill bredda sin kompetens och arbeta mer renodlat mot just kvalitet och miljö.

Vidare tror vi att du kommer trivas i denna roll om du vill vara med i ett helt nytt projekt och få fortsätta växa tillsammans med Subterra. Du kommer i framtiden ha möjlighet till att anpassa din roll mot din kompetens och Subterra är mån om vidare kompetensutveckling för sina medarbetare.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av anläggnings-och entreprenadsidan. Vad du har gjort är viktigare än antal år i branschen.
 • Grundläggande kunskap inom entreprenadjuridik
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen

Det är meriterande om du tidigare arbetat som KMA-ingenjör alternativt i en likvärdig roll sedan tidigare.

Som person har du ett sunt förnuft och en person att lita på. Du förstår vikten i dokumentation och därmed har du en fallenhet för både struktur och noggrannhet. För att trivas hos Subterra ser vi gärna att du tycker om att ha många kontaktytor, har ett positivt mindset och tycker om att både hjälpa som att få hjälp av dina kollegor. Vidare ser vi att du är prestigelös och arbetsam.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering
 • Placering: Stockholm, Veddesta och Skärholmen
 • Kontaktuppgifter: caroline.larsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Subterras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

SBT Sverige AB är ett tjeckiskt Bygg- och Anläggningsföretag som sedan 2004 ingår i Metrostav koncernen. I produktionsutbudet ingår berg-och byggnadsarbeten under jord, bygg och anläggning inom infrastrukturprojekt samt bygg och Fastighetsutveckling för industri och boende. Inom bolaget finns också spetskompetens för järnvägsentreprenader, tekniska installationer och miljösaneringsuppdrag.

Annonsör Subterra

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

 • Annonskod Huvudspalten 4