nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Infranord rekryterar en engagerad Miljösamordnare!

Är du en noggrann och driven Miljösamordnare som vill vidareutveckla den svenska järnvägen? Då är du Infranords framtida medarbetare på den gemensamma funktionen Säkerhet- Miljö och kvalitet.

Arbetsuppgifter:

Som Miljösamordnare kommer du att ingå i den gemensamma funktionen Säkerhet- Miljö och kvalitet vilka arbetar med både styrande och stödjande verksamhet inom Infranord. Du kommer att arbeta med de övergripande arbetssätten så att de blir så effektiva som möjligt samt att även vara delaktig och stödja i våra Entreprenader med din spetskompetens.
Kompetensområden som är aktuella är Förorenad mark/ masshantering, Materialkrav, Kemikaliehantering, Avfallshantering, Miljöredovisning, Fordonsfrågor, Farligt gods, Miljöutredningar, Utbildningsfrågor och Projektplaner/ Miljöplaner.
Utöver dessa områden så kan arbetsuppgifter med Revisioner, Myndighetskontakter, Vårt Verksamhetssystem och att vara delaktig i vårt anbudsarbete vara aktuella.

Andra krav:

  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder
  • Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
  • Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

Som Miljösamordnare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Du ingår i ett team med sex medarbetare och rapporterar till chef Miljö- och kvalitet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av miljöarbete i ett entreprenadföretag. 
Du har en relevant utbildning inom miljöområdet med examen från Universitet eller Högskola eller annan liknande kompetens.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god kunskap inom Officepaketet.
Du ska ha ett strategiskt förhållningssätt och förmåga att ta egna initiativ. Du behöver ha god kännedom om miljölagstiftningen samt gärna en revisonsutbildning.

Du behöver vara flexibel eftersom resor i tjänsten kan förekomma då vi har etableringar i hela landet.
Din placeringsort kan vara där vi har en etablering idag. Dock ser vi helst din placering i Göteborg, Solna, Gävle eller Luleå.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.
Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis Engineering. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet  Ansök genom att registrera ditt CV på www.experis.se och ansök via länken. Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen  att kontakta rekryteringskonsult Thandi Schüler, telefon: 0725 06 51 69 eller e-mail: thandi.schuler@se.experis.com. Pga semestertider besvaras frågor säkrast från 6 augusti.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden.

Annonsör Infranord

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4