nr-logo

Hållbarhet i praktiken

HSEQ-manager till Oresund DryDocks

Oresund DryDocks AB är en av de ledande aktörerna i norra Europa gällande verksamhetsområdet ”fartygsreparationer”. Verksamheten drivs på varv i Landskrona och har de senaste 15 åren mycket framgångsrikt bedrivit lönsam verksamhet under tillväxt. Teamet utgörs av dedikerade problemlösare, från projektledning till produktion. Oresund DryDocks arbetar på ett strukturerat och noggrant planerat sätt för att göra sina kunders stopp så kort som möjligt. Verksamheten bedöms ha god utvecklingspotential och tillsammans med andra koncernbolag förbereds breddning och expansion. 

Health, Safety, Environment & Quality-manager med miljöinriktning till Oresund DryDocks i LandskronaArbetsuppgift: 

Du ska vara en erfaren HSEQ-manager med stort fokus på miljöfrågor. Vi ser helst att du har en gedigen teknisk bakgrund, gärna off-shore. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och ansvarar för hela HSEQ-funktionen samt en medarbetare . Du ska vara väl bekant med att implementera  samt underhålla HSEQ-system och fungera som stöd i dessa frågor till ledningsgrupp, chefer och medarbetare i organisationen så att vår produktion genomförs på ett säkert och miljömässigt optimalt sätt. Du skall även planera, organisera, genomföra och delta i HSEQ-revisioner – både interna som externa. Du ansvarar också för kontinuerlig utveckling och implementering av rutiner kring frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet enligt gällande ISO-standarder. Vi vill gärna att du har erfarenhet från audits då de genomförs regelbundet i vår organisation. Du skall även bevaka, följa upp och se till att vi efterlever villkoren i vårt verksamhetstillstånd. Utöver ovan så ansvarar du för vårt ledningssystem och vårt brandsskydd.  Du kommer även ha frekvent kontakt med våra internationella fartygskunder. Vår organisation präglas av högt tempo där kunden alltid står i centrum. Du måste därför ha förmågan att prioritera om och anpassa dig efter kundens behov och samtidigt kunna stå för struktur samt ordning och reda. Även om alla på företaget har strikta roller med sina uppgifter så är känslan att vi arbetar i en informell organisation. Vi hjälps åt där det behövs och arbetsklimatet är glatt och otvunget. 

Din bakgrund:
Du måste vara en jordnära person som tycker om att vara ute i produktionen och ha förmågan att förankra beslut inom HSEQ-området i hela organisationen. Vi kräver relevant eftergymnasial utbildning, helst inom miljö alternativt arbetsmiljö. Du har minst 2 års erfarenhet inom tung industri alternativt off-shore. Du skall ha god kunskap om ISO-standarder och revisioner av dessa. Vi ställer också krav på att du har en god kommunikativ förmåga, att du har erfarenhet av myndighetskontakter gällande HSEQ-frågor, att du har goda kunskaper i MS Office och att du utrycker dig obehindrat på svenska (eller skandinaviska) samt på engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till egen bil då det inte finns kommunala transportmedel till arbetsplatsen.  

Krav: 
– Relevant eftergymnasial utbildning – helst inom miljö alt. arbetsmiljö
– Minst 2 års erfarenhet inom tung industri alt. off-shore
– God kunskap om ISO-standarder och revisioner av dessa
– God kommunikativ förmåga
– Erfarenhet av myndighetskontakter gällande HSEQ-frågor
– Goda kunskaper i MS Office
– Svenska alt. skandinaviska, flytande i tal och skrift
– Engelska, goda kunskaper i tal och skrift
  
Meriterande: 
– B-körkort
– Tillgång till egen bil 
  
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, med korta beslutsvägar, i en internationellt spännande bransch och i en lättsam inspirerande miljö. Företaget består av en härlig mix av människor som är kompetenta inom sitt specialistområde men som alla hjälps åt och bidrar till ett spännande företag. Du umgås med allt från den alltid skämtande projektledaren, den snälle och glade farbrorn på trucken till de alldeles vanliga människorna. Du kommer att kunna påverka rutiner i både stort och smått. Ditt eget driv sätter nivån på din utveckling – både som person och i din yrkesroll. Utöver ovan erbjuder vi härliga och regelbundna personalaktiviteter samt friskvårdsbidrag.

Placering: Landskrona, Skåne.

Omfattning: Heltid.

Kollektivavtal: Teknikavtalet. 

Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast möjligt.
  
Du är välkommen att söka tjänsten med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför Oresund DryDocks skall anställa just Dig. Avvakta inte då urval sker löpande.

Vänligen uppmärksamma kraven ovan. 
  
I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal. 
  
Har du frågor är du välkommen att kontakta dennies@activpersonal.se

Annonsör Oresund DryDocks

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4