nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Dry-IT söker en driven Miljökonsult till Stockholm

Dry-IT erbjuder strategiska och systematiska experttjänster för bygg- och fastighetsbranschen inom affärsområdena fukt, energi och miljö. Vi jobbar heltäckande inom faserna projektering, produktion och förvaltning. Bland våra kunder finns många av bygg- och fastighetsbranschens mest välrenommerade aktörer och genom vårt helhetsgrepp hjälper vi våra uppdragsgivare till bättre ekonomi, fler synergier och optimala lösningar i fastighetsprojekt. Totalt är vi 55 medarbetare, där samtliga äger specialistkompetenser, och med denna samlade spetskompetens, är vi delaktiga i över 1000 projekt per år. Vi levererar våra tjänster i hela landet med utgång från våra kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. (Läs mer om oss på www.dry-it.se).

Nu växer vi och utökar och söker därför en duktig Miljökonsult till vår avdelning i Stockholm! Om tjänsten Som Miljökonsult hos oss på Dry-IT kommer du att arbeta med miljösamordning i byggprojekt och miljöcertifiering av byggnader. Du kommer att utveckla koncept och synergier i samarbete med våra övriga affärsområden, fukt och energi, som tillsammans med miljö, utgör en större helhet för våra kunder och projekt. Du kommer ha mycket eget inflytande och ges möjlighet att självständigt driva utvecklingsarbetet. Du kommer helt enkelt vara en nyckelperson i vårt arbete med att utveckla miljöområdet i Stockholm.

Din kompetensprofil
Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning/KY-utbildning alternativt har inhämtat relevanta, nödvändiga kunskaper genom yrkesmässig erfarenhet. Du är van att arbeta med miljöfrågor inom bygg- och fastighetsområdet och har erfarenhet av något av systemen för miljöcertifiering av fastigheter. Vi ser det som meriterande om du redan är certifierad inom Miljöbyggnad, BREEAM, LEED eller Svanen etc. Det är också meriterande med certifiering inom miljöinventering av fastigheter CMF, erfarenhet av att utreda innemiljöproblem eller erfarenhet av att genomföra LCA-analyser. Du har tidigare konsulterfarenhet/kundvana och erfarenhet av uppdragsledning.

Personliga egenskaper
Du har en passion för miljöfrågor och att skapa det hållbara samhället! Du är en driven, professionell och samtidigt prestigelös och social person, som gillar att arbeta i team, där man kompetensutvecklar och lär av varandra. Du är öppen och positiv, konsultmässig och självständig i arbetet.

Vi erbjuder
En spännande och omväxlande tjänst med bra villkor i ett team av mycket kompetenta medarbetare, där arbetsglädje och ömsesidigt stöd är en självklarhet. Du kommer få jobba med intressanta uppdrag för spännande kunder och kommer ha mycket eget inflytande över ditt område. Dina utvecklingsmöjligheter kommer vara mycket goda!

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Valeria Aravena 076-000 11 92 eller valeria@isakssonrekrytering.se Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv och medlem hos Sveriges Byggindustrier, BI.

Annonsör Dry-IT

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4