nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Bygg-och miljöchef

Det händer mycket i Tranemo kommun både som kommun och arbetsplats.

Vi arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att fler företag, fler boende och fler besökare ska söka sig till Tranemo, samtidigt som vi utvecklar servicen för våra kommuninvånare och ser till att allt fungerar i vardagen. 

Vi lever i en föränderlig tid och söker därför hela tiden efter kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med och bygga framtidens Tranemo.

Tranemo kommun har haft en gemensam samverkan med Ulricehamns kommun sedan 2013 men tar nu steget för att skapa en egen enhet för bygg- och miljö.

Nu påbörjar vi arbetet med att skapa en ny organisation och rekrytera personal för bygg- och miljöverksamhet. Du erbjuds en fantastisk möjlighet att vara med och starta upp en helt ny bygg- och miljöenhet i Tranemo kommun. I denna tjänst kommer du att få ta stort ansvar i uppbyggnaden av verksamheten samt vara ansvarig för enhetens spännande framtida projekt.

Tycker du om att samarbeta för att skapa lösningar som möter våra kunders utmaningar och behov? Tycker du om att samarbeta för att hitta den bästa lösningen för alla parter? Då ska du söka vår tjänst idag.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för områdena bygg, miljö och livsmedel. Du har verksamhets-, budget- och personalansvar och förväntas operativt leda, fördela och utveckla arbetet inom enheten mot uppsatta mål. Du har i uppgift att leda enheten utifrån kommunens ledningsfilosofi, styrdokument, lagar, förordningar och avtal. Du rapporterar till Chefen för tekniska sektionen.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som enhetschef är resultatinriktad, kvalitetsmedveten, självgående och orädd för att fatta egna beslut. Vidare är det viktigt att du har förmågan att kunna se möjligheter och att du kan situationsanpassa ditt ledarskap. Du bör vara stödjande, synlig, inspirerande och kunna tillvarata dina medarbetares kompetens och drivkraft, för att tillsammans uppnå uppsatta mål för enheten. I din ansökan önskar vi att du presenterar din syn på ledarskap. Uppdraget kräver att du är tydlig, har god samarbetsförmåga, är kommunikativ samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetsuppgifterna är mycket varierande vilket fordrar ett strukturerat arbetssätt.

Kvalifikationer
Krav är att du har en akademisk examen som arbetsgivaren uppfattar som relevant.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som chef/ledare samt tidigare arbetat inom bygg och miljö med gott resultat. Det är meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation samt hanterat myndighetsbeslut. Det är också värdefullt om du har erfarenhet av förändringsarbeten eller utveckling av organisationer där du haft en betydande roll.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.

För ytterligare information kontakta Ivan Madunic på INTEND, 0705-320816 eller ivan@intendab.com som vi samarbetar med i denna rekrytering. Ansök via www.intendab.com snarast, urval sker fortlöpande.

Läs mer om Tranemo kommun på www.tranemo.se

Annonsör Tranemo kommun

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4