nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Arbetsmiljösamordnare med erfarenhet

 

Drivs du av arbetsmiljöfrågor och vill få chansen att motverka arbetsrelaterade olycksfall? Är du duktig på att hantera människor och vill påverka andras säkerhetsbeteende? Är du tillgänglig omgående? Då kan tjänsten som arbetsmiljösamordnare passa dig perfekt, sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en arbetsmiljösamordnare för omgående start till E.ON i Norrköping. Vi söker även denna roll i Malmö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig cirka sex månader. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som arbetsmiljösamordnare kommer du arbeta med att stötta det lokala behovet kopplat till arbetsmiljöfrågor. Du kommer dels att arbeta proaktivt med E.ONs rutiner kring säkerhetsarbetet och dels kontrollera så att de lagar och regler som finns följs korrekt. Du kommer tillhöra ett nationellt team med cirka 10-12 personer. Lokalt kommer du arbeta nära regionens Safety Coordinator. Du kommer till största del arbeta i en kontorsmiljö ute på verket, detta för att finnas ute i verksamheten och på så sätt få en god inblick i det dagliga arbetet.

Du kommer till exempel att:

 • Genomföra utredningar kopplat till arbetsmiljö
 • Tolka och formulera rutiner
 • Utföra riskbedömningar
 • Delta i samordningen mellan E.ONs olika regioner

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet men som nu vill ta nästa steg och utvecklas vidare. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp en avdelning!

VI SÖKER DIG SOM

 • Är utbildad arbetsmiljöingenjör eller har för tjänsten annan relevant utbildning
 • Har ett par års arbetslivserfarenhet inom området
 • Har kunskap om arbetsmiljölagen
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift då majoriteten av arbetet utförs på svenska
 • Har goda kunskaper i engelska då du kan stöta på personer som inte pratar svenska ute på arbeten
 • Innehar körkort

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet inom bygg eller processindustrin

För att kunna stötta verksamheten krävs det för denna tjänst att du har hög integritet. Detta visar sig genom att du kan kommunicera, argumentera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Då du kommer att fungera som en stödfunktion ställs det höga krav på din förmåga att samarbeta och samtidigt vara ödmjuk i din framtoning. Du är också självgående vilket innefattar att du tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt angreppssätt och driver dina projekt i målets riktning.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver ”Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.”

 

Annonsör E.ON

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.
För att se våra öppna tjänster, klicka här!

Fler nyheter

 • Annonskod Huvudspalten 4