nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Odla grönt med grönt

  • Annons 1

Det miljövänliga gödslet Algomin Professional Green är särskilt anpassat till miljön i trädgården. Gödslet baseras på algkalken Litohamnium Calcereum som är Krav-godkänt eftersom det skördas med speciella miljökvoter. Eventuella tillsatser i form av kväve, fosfor och kalium är av långsamverkande slag hämtade i naturen. Dessutom ökar gödslet näringsupptagningen, höjer pH-värdet och motverkar försurning. Förpackningarna kan återvinnas.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

”Inför lagkrav för företag att respektera mänskliga rättigheter”

Vi har på uppdrag av Statskontoret utvärderat hur svensk lag lever upp till FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter. Vår utredning visar att det finns en rad brister. Bland annat överordnas företagens vinstintresse mänskliga rättigheter, företag hålls ytterst sällan juridiskt ansvariga och kränkningar som sker utomlands prövas ytterst sällan i Sverige, skriver tre jurister som varit involverade i arbetet.

  • Annonskod Huvudspalten 4