nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Ny webbplats för miljömålsarbetet

Bilister som börjar cykla och restaurering av övergödda sjöar. Nu samlas inspirerande exempel från miljöarbete i hela landet på en ny webbportal.

  • Annons 1

Webbplatsen Sverigesmiljömål.se riktar sig i första hand till kommuner och företag. Bakom sajten står åtta av Sveriges miljömålsmyndigheter och länsstyrelserna.

Syftet är att skapa en kunskapsbank som ska inspirera till proaktivt miljöarbete och på webbplatsen kommer man att hitta exempel på innovativt miljöarbete från hela landet.

Här finns också tips till den som vill komma igång med ett strukturerat miljöarbete.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

”Sverige kan bli det klimatmässiga föredöme som omvärlden behöver”

Mattias Goldmann om 73-punktsöverenskommelsen:

Förutsättningarna för att nå klimatmålen till år 2030 förbättras kraftigt med 73-punktsöverenskommelsen mellan socialdemokraterna, centerpartiet, liberalerna och miljöpartiet. Men de viktigaste punkterna behöver konkretiseras och utformas så att de ger maximal klimatnytta, skriver Mattias Goldmann, vd på tankesmedjan Fores med 2030-sekretariatet, i en debattartikel för Miljö & Utveckling.