nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Ny webbplats för miljömålsarbetet

Bilister som börjar cykla och restaurering av övergödda sjöar. Nu samlas inspirerande exempel från miljöarbete i hela landet på en ny webbportal.

  • Annons 1

Webbplatsen Sverigesmiljömål.se riktar sig i första hand till kommuner och företag. Bakom sajten står åtta av Sveriges miljömålsmyndigheter och länsstyrelserna.

Syftet är att skapa en kunskapsbank som ska inspirera till proaktivt miljöarbete och på webbplatsen kommer man att hitta exempel på innovativt miljöarbete från hela landet.

Här finns också tips till den som vill komma igång med ett strukturerat miljöarbete.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

”Studie från Karlstads universitet brister i vetenskaplighet”

Nyligen presenterades en studie från Karlstads universitet som påstod att plastmattor i bostaden ger upphov till upptag av farliga kemikalier hos gravida kvinnor. Studien är behäftad med brister som inte en vetenskaplig tidskrift borde ha accepterat, skriver Tekn Dr Lena Lundberg på PVC Forum – en sektorgrupp inom IKEM, i en debattartikel för Miljö & Utveckling.