nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Briggen Tre Kronor
Jessica Sandberg ny vd på Briggen Tre Kronor. FOTO: Briggen Tre Kronor

Ny vd på Briggen Tre Kronor

Jessica Sandberg blir ny vd. Hon kommer fortsätta arbeta med Briggen Tre Kronors utveckling av Initiativet Hållbara Hav.

  • Annons 1

Jessica har tidigare varit verksam inom stora globala företag och även varit delaktig i att starta nya företag. Hon kommer nyligen från uppdraget med att bygga delar av LinkedIn i Norden.

– Jag älskar utmaningen att ta resultat och varumärkeskännedom till nya nivåer och har alltid haft ett engagemang i starkt konkurrensutsatta branscher. Utmaningen att göra skillnad och våga differentiera sig som bolag driver mig starkt, säger Jessica Sandberg i ett pressmeddelande.

Om Briggen Tre Kronor

Tillsammans med forskare, miljöorganisationer, politiker och näringsliv verkar Briggen Tre Kronor och Hållbara Hav för en hållbar utveckling för Östersjön. Hållbara Hav bildades 2011 och samlar intressenter från forskarvärlden, näringslivet, det offentliga och miljöorganisationer som verkar för Östersjöns bästa och för en hållbar utveckling i Östersjöregionen.

Läs mer: Här är framtidens hållbarhetsproffs

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Regeringen skärper målen för användning av växtskyddsmedel

Regeringen har beslutat om en reviderad handlingsplan för hållbar användning av växtskyddsmedel. Bland annat sätter regeringen ett nytt mål om att skydda pollinerande insekter.