nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Ny VD för Svenska Shell

  • Annons 1

Till ny verkställande direktör i AB Svenska Shell och Svenska Shell Raffinaderi AB har utsetts Hans van Scherpenzeel. Hans van Scherpenzeel är 51 år och kommer närmast från en befattning som VD för Shells raffinaderi i Fredericia, Danmark och han kommer att kvarstå i uppdraget som styrelseordförande för A/S Dansk Shell. Hans van Scherpenzeel anställdes i ShellGruppens internationella organisation 1977 och har tidigare varit placerad i bland annat Holland, Schweiz och Kenya. Hans van Scherpenzeel efterträder Mats Gjers, vilken tillträtt en befattning som vice VD för Shell vid Alliance Refining Company i Thailand.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Kemikalieinspektionen försvarar beslut om bekämpningsmedel

Myndigheten försvarar det kritiserade beslutet om att tillåta växtskyddsmedlet Gaucho i sockerbetsodlingar. Dispensen för medlet som innehåller neonikotinoider gäller i fyra månader under våren 2019 och kan skada bin.

  • Annonskod Huvudspalten 4