nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Ny vd för Förpacknings- och tidningsinsamlingen

  • Annons 1

Johan Strand blir ny vd för det nybildade bolaget Förpacknings- och Tidningsinsamlingen som ersätter Förpackningsinsamlingen. Han är civilekonom i grunden och kommer senast från en tjänst som försäljningschef på Swarco Traffic. Johan Strand kommer att leda bolagets arbete med att etablera och sköta återvinningsstationer runt om i landet, samt sluta avtal med nya kommuner.

– Jag ser det som en spännande utmaning att leda ett företag med verksamhet i landets alla kommuner, säger Johan Strand i ett pressmeddelande.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

”Studie från Karlstads universitet brister i vetenskaplighet”

Nyligen presenterades en studie från Karlstads universitet som påstod att plastmattor i bostaden ger upphov till upptag av farliga kemikalier hos gravida kvinnor. Studien är behäftad med brister som inte en vetenskaplig tidskrift borde ha accepterat, skriver Tekn Dr Lena Lundberg på PVC Forum – en sektorgrupp inom IKEM, i en debattartikel för Miljö & Utveckling.