nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Ny vd för Förpacknings- och tidningsinsamlingen

  • Annons 1

Johan Strand blir ny vd för det nybildade bolaget Förpacknings- och Tidningsinsamlingen som ersätter Förpackningsinsamlingen. Han är civilekonom i grunden och kommer senast från en tjänst som försäljningschef på Swarco Traffic. Johan Strand kommer att leda bolagets arbete med att etablera och sköta återvinningsstationer runt om i landet, samt sluta avtal med nya kommuner.

– Jag ser det som en spännande utmaning att leda ett företag med verksamhet i landets alla kommuner, säger Johan Strand i ett pressmeddelande.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Nytt beslut: Drivmedel ska klimat- och ursprungsdeklareras vid pump

Regeringen har beslutat om en ny förordning där konsumenter vid bränslepumpen ska få information om drivmedels klimatpåverkan och ursprung. Sverige blir först i världen med en sådan konsumentinformation och drivmedelsförordningen kommer gälla från år 2020.

Rapport om fem grader varmare klimat

Om jordens medeltemperatur överskrider två grader, finns risken att det inte tar stopp där, utan går upp till fyra eller rentav fem grader. Det har forskare från Stockholm Resilience Centre kommit fram till i en ny studie.