nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Ny undersökning visar dålig CSR-policy

  • Annons 1

Hälften av alla anställda anser att företaget har en inaktiv CSR-policy. Det visar en undersökning från Krauthammer. Resultatet visar att anställda tycker att ekonomi och ekologi borde gå hand i hand, men många är missnöjda med företagets arbete. Anställda påstår att ungefär 50 procent av företagen generellt sett är aktiva när det kommer till CSR i praktiken, resterande 50 procent visar en inaktiv CSR-policy.

– Den här undersökningen är ett rungande kall till alla i maktposition, med möjlighet och resurs att vara proaktiv – eller åtminstone medvetet aktiv när det kommer till CSR, säger Ronald Meijers, ordförande i Krauthammers styrelse.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Ny metod kan revolutionera textilåtervinning

Svenska forskare kan vara på väg att förändra tekniken för återvinning av bomull. I september står textilmassaföretaget re:newcells pilotanläggning redo för att återvinna 100 procent av förbrukade bomullsplagg. Läs mer här.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Om att hushålla med begränsade resurser

krönika

”Jättebra ansats, men helt fel!”
Professor Bergström reagerade på vårt Almedalsevent om realekonomisk redovisning. Att försöka sätta pris på de obetalda kostnader som Polarbröd orsakar hade mycket riktigt stött på problem, skriver Anna Borgeryd, chefsstrateg för Polarbrödsgruppen.