nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Ny miljöchef i Bedminster

  • Annons 1

Bengt Westergård har engagerats som ny miljöchef i Bedminster. Tillsättandet av en miljöchef är en av Bedminsters planerade satsningar för att ytterligare utveckla och höja kvaliteten i verksamheten. Bengt Westergård är 63 år har stor erfarenhet av miljöarbete inom bland annat Naturvårdsverket, Birka Energi, Renhållningsverksföreningen, samt som miljöchef på Söderenergi i Södertälje under elva år. Bedminster Sverige AB äger och driver komposteringsanläggningen i Stora Vika utanför Nynäshamn.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Naturnära bolag bättre än stadsnära på biologisk mångfald

Naturnära företag är bättre på att redovisa sin påverkan på den biologiska mångfalden, jämfört med de bolag som är verksamma längre från naturen. Det visar en undersökning gjord bland Sveriges 100 största bolag.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sveriges landsting får 70 procent fossiloberoende personbilsflotta 2019

Miljöfordonsdiagnos nya rapport visar att Sveriges landsting beräknas nå målet 70 procent fossiloberoende personbilsflotta redan i år. Vi börjar därmed närma oss målet om att Sveriges transportsektor ska minska sin klimatpåverkan med 70 procent till år 2030.