nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Ny miljöchef för DHL

  • Annons 1

Ylva Öhrnell blir ny miljöchef på DHL Express Sverige. En av hennes första och främsta uppgifter blir att minska koldioxidutsläppen med 30 procent innan 2020, i förhållande till dagens nivåer. Hon kommer närmast från teknikkonsultföretaget Midroc Engineering där hon arbetat som enhetschef och konsult inom projekt- och verksamhetsutveckling med fokus på miljöfrågor.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Naturnära bolag bättre än stadsnära på biologisk mångfald

Naturnära företag är bättre på att redovisa sin påverkan på den biologiska mångfalden, jämfört med de bolag som är verksamma längre från naturen. Det visar en undersökning gjord bland Sveriges 100 största bolag.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sveriges landsting får 70 procent fossiloberoende personbilsflotta 2019

Miljöfordonsdiagnos nya rapport visar att Sveriges landsting beräknas nå målet 70 procent fossiloberoende personbilsflotta redan i år. Vi börjar därmed närma oss målet om att Sveriges transportsektor ska minska sin klimatpåverkan med 70 procent till år 2030.