nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Bodil Nordin, hållbarhetschef på Canon Sverige. FOTO: Canon Sverige

Ny hållbarhetschef ska leda Canons satsning på cirkulär ekonomi

Bodil Nordin blir ny hållbarhetschef på Canon Sverige. Hon har arbetat inom företaget sedan 2015.

  • Annons 1

– Canon arbetar enligt vår företafsfilosofi Kyosei, ett japanskt ord som betyder ungefär ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Det gör att vi vill satsa ännu mer på cirkulär ekonomi, säger Bodil Nordin och fortsätter:

– Vi har fördjupat vårt partnerskap med BRIS, ett val som våra egna medarbetare har gjort. Vi samarbetar även med My Dream Now, en organisation som skickar ut coacher till högstadie- och gymnasieelever för att förbereda dem inför första jobbet. Vi prioriterar områden med stor potential, som Tensta, Biskopsgården och Rosengård, säger Bodil Nordin.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Vegetariskt valgodis från Alliansen

Alliansens förslag till klimat- och miljöpolitik domineras av morötter, alltså stöd av olika slag, som bonus för miljöbilar. Därmed har Moderaternas politik fått stort genomslag. Med ett grönt spår för företagande, får även Centerpartiets politik genomslag, medan några av Liberalernas och Kristdemokraternas hjärtefrågor fått stryka på foten.