nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Nu kan du visa att ditt företag finns

Miljö & Utveckling lanserar en ny tjänst på webben. Branschtorget utökas med möjligheten att själv registrera sitt företag och gratis få uppgifterna publicerade.

  • Annons 1

Miljö & Utveckling lanserar en ny tjänst på webben. Nu kan man själv, som representant för ett företag inom miljöbranschen, lägga in uppgifter om företaget i det utförliga branschregister som vi har på webben. Registret är sökbart och indelat i olika branschkategorier. Den information som är synlig för läsarna är företagsnamn, webbadress och en informationstext om företaget. Branschregistret är en del i tidningens satsning på att bli en naturlig mötesplats för miljöbranschen. Där finns också företagsnyheter och möjlighet att söka bland närmare 100 olika kurser, konferenser och mässor

Passa på att gå in under fliken ”Bransch” och klicka vidare till ”Miljöjouren”. Där finns ett registreringsformulär som går snabbt att fylla i.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Klimatet: Målen är tillräckliga – nu behövs verkstad

Debatten om politikens förutsättningar att hantera klimatfrågan, som Miljö & Utveckling arrangerade i Almedalen, ledde både till hetsig ordväxling och intressanta reflektioner. I panelen fanns Gunvor G Ericson, Svante Axelsson, Ludwig Bengtsson Sonesson och Mattias Goldmann. Du kan också se debatten, länk till filmen finns längst ned i texten.