nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Nu är guiden här som lotsar små företag till Iso 9001

För ett år sedan kom den uppdaterade Iso 9001-standarden ut. Och nu är också handboken för små och medelstora företag ute på svenska.

  • Annons 1

Iso 9001 är inte bara till för stora företag och organisationer. Swedish Standards Institute, SIS, har nu publicerat en uppdaterad handbok om Iso 9001 för små och medelstora företag.

 En liknande guidebok finns sedan tidigare för Iso 14001:2015.

I handboken betonas bland annat hantering av risker och möjligheter. Handboken ger hjälp att utforma ett ledningssystem med kundorientering, resultat och förbättring i fokus. Jämfört med själva standarden är handboken mer lättläst och innehåller fler exempel.

Boken är skriven av experter inom kvalitetsområdet och erbjuder en konkret vägledning oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom kvalitetsområdet.

 

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Nytt forskningsbegrepp ska få människor att se naturens värde

Genom att prata om ”naturens bidrag till människor” istället för ekosystemtjänster, kan naturens värde för människan ses ur ett mer komplett perspektiv. Det föreslår trettio internationella experter kopplade till FN:s vetenskapliga expertpanel för biologisk mångfald, IPBES.

  • Annonskod Huvudspalten 4