nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Niklas Zennström kan bli din mentor

Har du ett cleantechbolag och vill ha Skypegrundaren Niklas Zennström som mentor? Då ska du delta i Green Mentorship Award.

  • Annons 1

Under ett års tid får vinnaren i Green Mentorship Award stöd från entreprenören Niklas Zennström. Bakom tävlingen står Skypegrundarens organisation Zennström Philanthropies som arbetar med miljöproblem.

–  Vi lanserar Green Mentorship Award för att sätta ljus på det fundamentalt viktiga arbete som görs av gröna entreprenörer. Under åren har jag startat upp och drivit en rad olika företag inom IT och innovationer. Jag vet vad det innebär att vara ung och oprövad men full av kreativa idéer, säger Niklas Zennström.

Tävlingen riktar sig mot svenska bolag som är i ett tidigt startskede och som har fokus på grön teknik. Förutom Niklas Zennström som sin personliga mentor får det vinnande företaget även stöd av ett riskkapitalbolag.

Ansökningsperioden öppnade i veckan och vinnaren presenteras på Dagens Industris energikonferens i december i år.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Kemikalieinspektionen försvarar beslut om bekämpningsmedel

Myndigheten försvarar det kritiserade beslutet om att tillåta växtskyddsmedlet Gaucho i sockerbetsodlingar. Dispensen för medlet som innehåller neonikotinoider gäller i fyra månader under våren 2019 och kan skada bin.

  • Annonskod Huvudspalten 4