nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Nästa klimatmöte spikat

Nästa hållpunkt i klimatförhandlingarna blir den 9 april i tyska Bonn.

  • Annons 1

Datumet är nu spikat för nästa klimatmöte i FNs regi: Bonn den 9-11 april. Målet är att lägga grunden för ett globalt klimatavtal och att förbereda sig inför huvudmötet som drar igång i slutet av november i Mexiko. Därpå följer ytterligare ett möte i Bonn 31 maj-11 juni för högt uppsatta tjänstemän, och Mexikomötet äger rum senare på året, 29 november-10 december.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Ny metod kan revolutionera textilåtervinning

Svenska forskare kan vara på väg att förändra tekniken för återvinning av bomull. I september står textilmassaföretaget re:newcells pilotanläggning redo för att återvinna 100 procent av förbrukade bomullsplagg. Läs mer här.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Om att hushålla med begränsade resurser

krönika

”Jättebra ansats, men helt fel!”
Professor Bergström reagerade på vårt Almedalsevent om realekonomisk redovisning. Att försöka sätta pris på de obetalda kostnader som Polarbröd orsakar hade mycket riktigt stött på problem, skriver Anna Borgeryd, chefsstrateg för Polarbrödsgruppen.