nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Logiwaste
Mats Lindh, ny vd för Logiwaste AB. FOTO: Logiwaste

Miljöteknikföretaget Logiwaste får ny vd

Det snabbväxande bolaget Logiwaste rekryterar en ny vd och chef över den skandinaviska marknaden. På sex år har bolaget haft en genomsnittlig årligt tillväxt på 35 procent.

  • Annons 1

Mats Lindh, 51 år tillträder som ny vd för Logiwaste. Han kommer närmast från Interroc Akustik där han jobbat som regionchef.

– Med en bakgrund från roller som projektledare och vd inom bygg- och anläggningsföretag de senaste 20 åren har Mats rätt bakgrund för att driva bolaget vidare, säger Daniel Martinwall, styrelseordförande i Logiwaste.

Förändrar ledningen

Företaget som bildades 2006 jobbar med lösningar för automatiserad insamling av tvätt och avfall. Just nu genomförs förändringar i organisationens ledning.

– Fortsatt expansion står högt upp på agendan och en stor del av potentialen hittar vi på de internationella marknaderna där utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle är i snabb utveckling. Tidigare vd:n Thomas Andersson som byggt upp verksamheten i Skandinavien kommer nu som sitt nästa steg ta ansvar för vår internationella expansion utanför Skandinavien, berättar Daniel Martinwall.

Läs mer: Guide: Här är vårens stora miljödagar

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Hemlig klimatdata försvårar omställningen

Klimatdata som inte är offentliga gör att det är svårt att diskutera vilka klimatsatsningar som är bäst. Därmed ökar risken för misstag vid den stora omställningen. Stefan Wirsenius vid Chalmers tekniska högskola är kritisk till att institut och företag inte alltid presenterar sina beräkningar.