nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Miljötävling för småföretag

För att uppmuntra småföretagare att bli mer miljövänliga startar Dialect tävlingen Årets gröna kontor.

  • Annons 1

Tävlingen riktar sig till småföretag med noll till tio anställda som vill få tillgång till den senaste tekniken för att göra sin arbetsplats och medarbetarna både mer mobila och miljövänliga, men som inte har kunskapen och tekniken för det. Det kan till exempel handla om lösningar som kan ersätta fysiska resor, effektivisera transporter och möten samt teknik som kan förbättra processer inom industrin och byggbranschen.

Tävlingen utlyses nu i maj och är tänkt att återkomma årligen.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

”Inför lagkrav för företag att respektera mänskliga rättigheter”

Vi har på uppdrag av Statskontoret utvärderat hur svensk lag lever upp till FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter. Vår utredning visar att det finns en rad brister. Bland annat överordnas företagens vinstintresse mänskliga rättigheter, företag hålls ytterst sällan juridiskt ansvariga och kränkningar som sker utomlands prövas ytterst sällan i Sverige, skriver tre jurister som varit involverade i arbetet.

  • Annonskod Huvudspalten 4