nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Miljötävling för småföretag

För att uppmuntra småföretagare att bli mer miljövänliga startar Dialect tävlingen Årets gröna kontor.

  • Annons 1

Tävlingen riktar sig till småföretag med noll till tio anställda som vill få tillgång till den senaste tekniken för att göra sin arbetsplats och medarbetarna både mer mobila och miljövänliga, men som inte har kunskapen och tekniken för det. Det kan till exempel handla om lösningar som kan ersätta fysiska resor, effektivisera transporter och möten samt teknik som kan förbättra processer inom industrin och byggbranschen.

Tävlingen utlyses nu i maj och är tänkt att återkomma årligen.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Ny metod kan revolutionera textilåtervinning

Svenska forskare kan vara på väg att förändra tekniken för återvinning av bomull. I september står textilmassaföretaget re:newcells pilotanläggning redo för att återvinna 100 procent av förbrukade bomullsplagg. Läs mer här.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Om att hushålla med begränsade resurser

krönika

”Jättebra ansats, men helt fel!”
Professor Bergström reagerade på vårt Almedalsevent om realekonomisk redovisning. Att försöka sätta pris på de obetalda kostnader som Polarbröd orsakar hade mycket riktigt stött på problem, skriver Anna Borgeryd, chefsstrateg för Polarbrödsgruppen.