nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Miljö & Utveckling största oberoende miljötidning

Miljö & Utveckling fortsätter att vara Sveriges största oberoende tidningen inom miljöområdet. Det visar Orvesto Näringslivs senaste undersökning.

  • Annons 1

Undersökningen Orvesto Näringsliv genomförs årligen av Sifo Media och den mäter hur många läsare olika tidningar har. Miljö & Utveckling toppar listan bland de oberoende facktidningarna inom miljöområdet.

– Vi är självklart mycket glada och stolta över att läsarna väljer vår tidning framför konkurrenterna och ser det som ett kvitto på att de som arbetar med miljöfrågor tycker att vi gör en tidning med högt läsvärde, säger Anders Pauser chefredaktör för M&U. Under våren har vi dessutom drivit ett utvecklingsarbete som gör att tidningen numera är ännu mer komplett.

Även Miljö & Utvecklings webb har blivit allt med populär. Under senaste halvåret har antalet besökare stadigt ökat. Jämfört med december 2005 hade antalet besökare i maj ökat med 46 procent.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Snabbguide för rätt plastval

Jobbar du med förpackningar? Nu lanserar Förpacknings- och Tidningsinsamlingen ett verktyg för att stötta branschen att välja plaster som är enkla att återvinna.

En miljon elbilar kan rädda klimatet

Debatt

En miljon elbilar kan i rätt kombination med andra satsningar räcka för att skapa en helt fossilfri fordonsflotta. Vi bör göra elbilarna självkörande och dela dem via bildelningstjänster. Tillsammans med ökad kollektivtrafik, cykling och förnybar el skulle detta dessutom kunna bli billigare för samhället än dagens system, skriver Henrik Ny, universitetslektor vid Blekinge Tekniska Högskola.

Sex klimatinnovationer som stoppar uppvärmningen

En bilförsäkring som baseras på bilförarens körmönster i realtid, en tvättmaskin som gör tvättmedel och varmvatten överflödigt och alger som ger mer effektiv solenergi. Det är några av de klimatinnovationer som får WWFs utmärkelse Climate Solver 2017.