nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Miljö & Utveckling största oberoende miljötidning

Miljö & Utveckling fortsätter att vara Sveriges största oberoende tidningen inom miljöområdet. Det visar Orvesto Näringslivs senaste undersökning.

  • Annons 1

Undersökningen Orvesto Näringsliv genomförs årligen av Sifo Media och den mäter hur många läsare olika tidningar har. Miljö & Utveckling toppar listan bland de oberoende facktidningarna inom miljöområdet.

– Vi är självklart mycket glada och stolta över att läsarna väljer vår tidning framför konkurrenterna och ser det som ett kvitto på att de som arbetar med miljöfrågor tycker att vi gör en tidning med högt läsvärde, säger Anders Pauser chefredaktör för M&U. Under våren har vi dessutom drivit ett utvecklingsarbete som gör att tidningen numera är ännu mer komplett.

Även Miljö & Utvecklings webb har blivit allt med populär. Under senaste halvåret har antalet besökare stadigt ökat. Jämfört med december 2005 hade antalet besökare i maj ökat med 46 procent.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sju nya ordförande för Sis tekniska kommittéer

Sis, Swedish Standards Institute, har 293 tekniska kommittéer som arbetar med att utveckla standarder inom allt från socialt ansvarstagande och Internet of Things. Nyligen fick sju av kommittéerna ny ordförande. Här är de.