nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Kajsa Palmberg, marknads- och försäljningschef på JP Infonet AB
Kajsa Palmberg, marknads- och försäljningschef på JP Infonet AB. FOTO: JP Infonet

Miljö & Utveckling fördjupar samarbetet med JP Infonet

Nu får Miljö & Utvecklings prenumeranter en utökad, kvalificerad bevakning av miljörätt på nätet. Det är tidningens samarbete med JP Infonets avdelning för mark- och miljörätt som nu blir digitalt.

  • Annons 1

Med flera kvalificerade redaktörer specialiserade på miljörätt har informationstjänsten JP Miljönet en stark ställning på marknaden för juridisk information inom miljörättsområdet. Miljö & Utveckling har sedan tidigare ett samarbete med JP Infonet för juridikbevakning i papperstidningen, vilket nu utökas till tidningens digitala kanaler.

Ingar Lindholm.

Ingar Lindholm.

– Det är jätteroligt att kunna fördjupa samarbetet med JP Infonet, som har stor kompetens inom miljörättsområdet och ett fantastiskt nätverk som nu våra prenumeranter får lära känna, säger Ingar Lindholm, chefredaktör på Miljö & Utveckling.

JP Infonet vill tillgängliggöra juridiken

Miljö & Utveckling riktar sig till hållbarhetsproffs och har förutom tryckt magasin och nyhetssajt även två nyhetsbrev och en konferens: Miljöstrategidagarna. Tidningen står också bakom Miljöstrategipriset. Inriktningen är tydlig: hållbarhetsarbete i praktiken med fokus på verktyg, goda exempel och strategiskt hållbarhetsarbete.

– Vi har som målsättning att tillgängliggöra juridiken inom alla områden och inte minst inom områden som hållbarhet och miljö. Därför är vi mycket glada för att via vårt samarbete med Miljö & Utveckling kunna bidra med vår kompetens genom att regelbundet rapportera kring och förklara nya och viktiga frågor kopplade till juridiken, säger Kajsa Palmberg, marknads- och försäljningschef på JP Infonet AB.

Artiklarna kommer att vara tillgängliga för tidningens prenumeranter.

Läs mer: Så vill EU hantera plasten

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Analys: Vem får stämma EU för otillräckliga klimatmål?

EU:s klimatmål är otillräckliga, menar en samisk ungdomsorganisation och ett flertal personer som berörs av klimatförändringar världen över. EU-domstolen har dock beslutat att avvisa deras talan och därmed inte pröva frågan i sak. JP Infonets redaktör och jurist Fanny Vesterberg analyserar talesrättsreglerna.

Energimyndigheten – lyft fram energirådgivningen!

Debatt

Rådgivning i energifrågor, så kallade EKR-verksamheter, behöver visa att de finns och därför bland annat öka synligheten på sociala medier. Energimyndigheten bör också lyfta fram rådgivningen gentemot andra myndigheter. Det menar Are Kjeang, universitetsadjunkt, Karlstads universitet, i en debattartikel hos Miljö & Utveckling.