nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Miljö & Utveckling Premium – för hållbarhetsproffs

Miljö & Utveckling fyller 30 år – det firar vi med att skänka 500 kr till Vi-skogen för varje ny prenumerant*

Sedan starten, 1989, har Miljö & Utveckling skrivit om hållbarhet i praktiken och är idag Nordens största oberoende tidning som bevakar miljö- och hållbarhetsområdet.

För att fira vårt 30-årsjubileum skänker vi 500 kr till Vi-skogen för varje ny läsare som blir prenumerant senast 31 mars.

Bli prenumerant du med – eller värva en kollega!

BLI PRENUMERANT HÄR

 

*Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter, vid tecknande av prenumeration via webben.Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Som prenumerant får du:

• Full tillgång till miljo-utveckling.se, inklusive unikt material bakom en betalvägg samt en digital kunskapsbank med artiklar.
• Sex utgåvor av papperstidningen Miljö & Utveckling, med fördjupande reportage och analyser.
• Nyhetsbreven Miljö & Utveckling samt Miljö & Utveckling Karriär.
• En e-version av magasinet (digitalt magasin) med utgåvor från 2012 och framåt.
• 15% rabatt på Miljöstrategidagarna – vår tvådagarskonferens om hållbarhetsarbete i praktiken.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden)
• Möjlighet att läsa magasinet digitalt i din dator, surfplatta eller mobiltelefon med appar från Google Play/App store.

Du loggar in med din registrerade e-postadress, lösenordet är ditt kundnummer som står tryckt på baksidan av tidningen. I samband med varje nytt nummer skickar vi också ut dit användarnamn och lösenord via e-post. Skulle du inte ha fått något mejl eller har tappat bort uppgifterna ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

BLI PRENUMERANT HÄR

Aktuella mervärden för nya och befintliga prenumeranter:


Tillgång till JP Miljönet kostnadsfritt under tre månader
Värde: 1 890 kr

Som prenumerant får du tillgång till JP Miljönet kostnadsfritt under tre månader. Rättsdatabasen ger dig en komplett omvärldsbevakning av hela miljörätten och håller dig fullt uppdaterat på ditt nischade rättsområde. Tjänsten ger dig möjlighet att proaktivt arbeta med förändringar i lagstiftning och praxis som påverkar just din verksamhet. Och du kan själv enkelt söka fram originaldokument och skräddarsy din bevakning via nyhetsbrev.

Tillgång till Diploma Utbildning kostnadsfritt under 2 månader
Värde: 1 500 kr

Diploma Utbildning – Störst i landet på Onlineutbildning.
Vi har tagit oss an uppgiften att digitalisera landets mest populära utbildningar samtidigt som vi bibehåller våra omtyckta lärare i centrum. Med våra 250 utbildningar i ett flertal olika kategorier kan du enkelt utbildas när och var du vill. Det enda du behöver är din dator, mobil eller surfplatta. Alla utbildningar är dessutom extra kärnfulla då vi, tillsammans med utbildarna, varit måna om att skala av sådant som inte bidrar till ett aktivt och intressant lärande för dig.

Ta del av ditt mervärde genom att mejla ditt intresse till: rebecca.l@pausermedia.se 

Klicka här för att öppna Miljö & Utveckling E-dition i ett separat fönster