nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Lys med mindre energi

  • Annons 1

Lysröret Eco Saver från Aura minskar energiförbrukningen med över 250 kWh , vilket är ungefär 12 procent lägre än ett standardlysrör och har tre gånger så lång livslängd. Lysröret ingår i serien Long-life som Aura utvecklat och har patent på och som innebär att det krävs färre lysrör, mindre material och färre transporter. De nya lysrören kan användas i vanliga armaturer.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sverige bäst på jämställdhet

Sverige är bäst i Europa på jämställdhet. Det visar färska siffror från det det europeiska jämställdhetsinstitutet EIGE. Men även om Sverige ligger i topp så finns det stora utmaningar under ytan.

Christoffer Bergfors årets hållbara ledare

Hamburgerkedjan Max Burgers vice vd Christoffer Bergfors har utnämnts till årets hållbara ledare av nätverket för Hållbart Näringsliv.
– Det känns fantastiskt kul och ger mig en sporre att göra mer och visa att det går att göra hållbarhet lönsamt, sade Christoffer Bergfors under prisceremonin.