nr-logo

Hållbarhet i praktiken

artiklarna
Ingmar Rentzhog, Årets Miljöinfluencer 2018.

Lista: Här är årets 10 mest lästa artiklar

2018 har varit ett händelserikt år inom hållbarhetssfären. Miljö & Utveckling listar de topp tio artiklarna som engagerat läsarna mest under det gångna året.

  • Annons 1

Kommentarer

1 reaktion till “Lista: Här är årets 10 mest lästa artiklar”

  1. Erik Dotzauer skriver:

    Det är bra att Polarbrödsärendet toppar listan. Konsumentverket förtjänar uppmärksamhet för att man har tagit ett korrekt beslut. Se följande länkar för detaljer, LÄNK 1: https://bioenergitidningen.se/opinion-debatt/den-grona-elens-forbannelse och LÄNK 2: https://www.linkedin.com/pulse/milj%C3%B6byggnad-och-kejsarens-nya-kl%C3%A4der-erik-dotzauer .

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

”Sverige kan bli det klimatmässiga föredöme som omvärlden behöver”

Mattias Goldmann om 73-punktsöverenskommelsen:

Förutsättningarna för att nå klimatmålen till år 2030 förbättras kraftigt med 73-punktsöverenskommelsen mellan socialdemokraterna, centerpartiet, liberalerna och miljöpartiet. Men de viktigaste punkterna behöver konkretiseras och utformas så att de ger maximal klimatnytta, skriver Mattias Goldmann, vd på tankesmedjan Fores med 2030-sekretariatet, i en debattartikel för Miljö & Utveckling.