nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Rikshem
Malin Bosaeus, Rikshems nya hållbarhetschef. FOTO: Rikshem

Lämnar Rise – blir Rikshems nya hållbarhetschef

Malin Bosaeus blir Rikshems nya hållbarhetschef. Hon kommer närmast från Rise där hon drivit stadsutvecklingsprojekt med fokus på innovation och social hållbarhet.

  • Annons 1

Malin kommer att leda Rikshems hållbarhetsteam och delar Rikshems ambition om att affären ska gå hand i hand med hållbarhet.

– Det känns otroligt roligt att få börja på Rikshem som vill arbeta aktivt med hållbarhetsfrågorna, särskilt de sociala. Med sitt stora bestånd av samhälls- och bostadsfastigheter, samt ett långsiktigt ägande kan Rikshem påverka samhället och möjliggöra förändring, säger Malin Bosaeus i ett pressmeddelande.

Examen från Luleå tekniska universitet

Malin börjar på Rikshem i februari och har en arkitektexamen från Chalmers tekniska högskola och en civilingenjörsexamen från Luleå tekniska universitet.

– Med stort affärsfokus och strategisk förmåga kombinerat med en innovativ och relationsskapande personlighet är Malin helt rätt för rollen. Med sin bakgrund inom social hållbarhet blir hon en viktig pusselbit i våra satsningar på områdesutveckling, säger Petter Jurdell, chef för affärs- och hållbarhetsutveckling på Rikshem.

Läs mer: Lisa Wigh tar plats i regeringens expertråd om avloppsslam

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4