nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Klimatsmarta fläktar

  • Annons 1

Med EC-motorer minskar företaget ebm-papst fläktar inte bara energianvändningen utan leder även till en enklare konstruktion och en tystare slutprodukt. Till skillnad från fläktar som drivs av AC-motorer där en stor del av den tillförda energin går förlorad i form av värme, gör EC-motorernas konstruktion att en större del av den tillförda energin skapar rotation och mindre del går till värmeförluster. ebm-papst EC-integralmotorer har också all styr- och drivelektronik integrerad så ingen separat utrustning behövs.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sverige bäst på jämställdhet

Sverige är bäst i Europa på jämställdhet. Det visar färska siffror från det det europeiska jämställdhetsinstitutet EIGE. Men även om Sverige ligger i topp så finns det stora utmaningar under ytan.

Christoffer Bergfors årets hållbara ledare

Hamburgerkedjan Max Burgers vice vd Christoffer Bergfors har utnämnts till årets hållbara ledare av nätverket för Hållbart Näringsliv.
– Det känns fantastiskt kul och ger mig en sporre att göra mer och visa att det går att göra hållbarhet lönsamt, sade Christoffer Bergfors under prisceremonin.