nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Kan konst lösa dagens klimatutmaningar?

  • Annons 1

Det är svårt att ändra sitt beteende trots medvetande om en allt större klimatpåverkan. Men kan konsten inspirera till nytt kreativt tänkande? Det hoppas U&W som tillsammans med Social Venture Network, Studiefrämjandet och Skandia anordnar en klimatsalong.

Klimatsalong är en mötesplats för människor från näringslivet, myndigheter, och ideella organisationer där de kan träffas och diskutera klimatfrågor. Skillnaden mot traditionella möten är att en inspiratör ger anslag till följande samtal.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Nytt webbverktyg ska öka jämställdheten på arbetsplatsen

Ett forskningsprojekt vid Luleå tekniska universitet har utvecklat ett nytt webbverktyg, ”Förändringsrutan” ska hjälpa organisationer att få jämställdhetsarbetet att bli en del av den ordinarie verksamheten och det dagliga arbetet.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.