nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Johan Ununger slutar som vd på Saltå Kvarn

Efter 15 år lämnar Johan Ununger sitt uppdrag på livsmedelsföretaget Saltå Kvarn.

  • Annons 1

Johan Ununger är idag ordförande för Organic Sweden och räknar med att öka sitt engagemang där. Bland annat ska organisationen på uppdrag av Jordbruksverket ta fram förslag till åtgärdsplaner för att förverkliga de ekologiska målen i regeringens livsmedelsstrategi.

Johan är också ordförande och delägare i ett företag som arbetar med klimatkompensation. Framöver räknar han med att arbeta med konsultuppdrag inom varumärkesbyggande hållbarhet.

– Det har varit en fantastisk tid med fantastiska medarbetare, men nu är tiden är mogen för mig att sluta som vd, säger Johan Ununger.

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Hemlig klimatdata försvårar omställningen

Klimatdata som inte är offentliga gör att det är svårt att diskutera vilka klimatsatsningar som är bäst. Därmed ökar risken för misstag vid den stora omställningen. Stefan Wirsenius vid Chalmers tekniska högskola är kritisk till att institut och företag inte alltid presenterar sina beräkningar.