nr-logo

Tidningen för miljöproffs

IVL startar sajt inför Sveriges ordförandeskap

  • Annons 1

IVL Svenska Miljöinstitutet har dragit igång en webbplats med information kring Sveriges kommande ordförandeskap i EU. Syftet med sajten är bland annat att stötta politikerna med beslutsunderlag på miljöområdet och ge expertråd till näringsliv och myndigheter. Men också att visa på goda exempel och informera om IVLs verksamhet och vad som händer inom EU. Särskilt fokus kommer att ligga på några av miljödepartementets prioriterade frågor inför ordförandeskapet där IVL anser sig ha specialkompetens: klimatet, Östersjön och ekoeffektiv ekonomi.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Andelen biogas ökar – men minskning för fordonsgas

Ny statistik från SCB visar att andelen biogas i den fordonsgas som säljs i Sverige ökar. Ökningen är kraftig jämfört med 2016. Då var 73 procent av fordonsgasen biogas, medan man år 2017 nådde hela 86 procent. Biogasen ökar även i absoluta tal. – Det är positivt att biogasandelen ökar för varje år, här är […]

  • Annonskod Huvudspalten 4