nr-logo

Tidningen för miljöproffs

IVL startar sajt inför Sveriges ordförandeskap

  • Annons 1

IVL Svenska Miljöinstitutet har dragit igång en webbplats med information kring Sveriges kommande ordförandeskap i EU. Syftet med sajten är bland annat att stötta politikerna med beslutsunderlag på miljöområdet och ge expertråd till näringsliv och myndigheter. Men också att visa på goda exempel och informera om IVLs verksamhet och vad som händer inom EU. Särskilt fokus kommer att ligga på några av miljödepartementets prioriterade frågor inför ordförandeskapet där IVL anser sig ha specialkompetens: klimatet, Östersjön och ekoeffektiv ekonomi.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sju nya ordförande för Sis tekniska kommittéer

Sis, Swedish Standards Institute, har 293 tekniska kommittéer som arbetar med att utveckla standarder inom allt från socialt ansvarstagande och Internet of Things. Nyligen fick sju av kommittéerna ny ordförande. Här är de.