nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Internationell utmärkelse till Ekomarine

  • Annons 1

Svenska Ekomarine har prisats med Brands with a Conscience- utmärkelsen för sin giftfria båtbottenfärg Neptune Formula. Det internationella priset delas ut av The Medinge Group och syftar till att lyfta fram varumärken som kombinerar affärsmässiga framgångar med socialt ansvarstagande.

Övriga vinnare är den indiska eko-resorten Chhatra Sagar, amerikanska mikrolåntagaren Kiva, brittiska flasvattentillverkaren One, holländska Ragbag som tillverkar kläder av återvunnet material, samt amerikanska TOMS Shoes som donerar barnskor till utvecklingsländer.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

De är Sveriges bästa arbetsgivare 2017

Revisionsbolaget Grant Thornton har utsetts till ”Sveriges bästa arbetsgivare 2017” för stora företag och när det gäller mellanstora organisationer är det teknikkonsultföretaget Bengt Dahlgren som tar hem den titeln. Resultatet baseras på en årlig undersökning som genomförs av employer branding-företaget Universum.