nr-logo

Tidningen för miljöproffs

IBM forskar om elbilar

  • Annons 1

IBM har blivit medlemmar i EDISON, ett danskt utvecklingssamarbete med målsättningen att möjliggöra storskalig användning av elbilar. Initiativet finansieras delvis av den danska regeringen. IBM ska i bidra med forskare som ska utveckla teknik där laddning av elbilar synkroniseras med tillgången på vindkraft. Den danska ön Bornholm kommer att agera testområde.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sverige bäst på jämställdhet

Sverige är bäst i Europa på jämställdhet. Det visar färska siffror från det det europeiska jämställdhetsinstitutet EIGE. Men även om Sverige ligger i topp så finns det stora utmaningar under ytan.

Christoffer Bergfors årets hållbara ledare

Hamburgerkedjan Max Burgers vice vd Christoffer Bergfors har utnämnts till årets hållbara ledare av nätverket för Hållbart Näringsliv.
– Det känns fantastiskt kul och ger mig en sporre att göra mer och visa att det går att göra hållbarhet lönsamt, sade Christoffer Bergfors under prisceremonin.