nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Krav
Carin Bolander är husdjursagronom med erfarenheter från hela livsmedelskedjan, såväl primärproduktion som slakt och livsmedelskontroll. FOTO: Krav

Hon ska ställa krav på djurvälfärd

Krav rekryterar djurexperten Carin Bolander. Hon ska jobba med att utveckla områdena djurvälfärd och ekologisk hållbarhet på Krav.

  • Annons 1

− Carin Bolanders breda erfarenhet bidrar till att vi höjer vår kompetens när det gäller att driva utveckling inom området djurvälfärd och ekologisk hållbarhet, säger Anita Falkenek, vd och tillförordnad affärsområdeschef för Lantbruk på Krav.

Jobbat med hela livsmedelskedjan

Carin Bolander har bland annat arbetat som revisor åt ett certifieringsföretag, med ekofrågor åt Jordbruksverket och med slaktfrågor på Livsmedelsverket.

− Det roligaste med att börja jobba på Krav är att det är en organisation som driver utveckling inom de frågor som ligger mig närmast hjärtat: djurvälfärd och ekologisk hållbarhet. Det känns också extra roligt att få jobba med lantbruks- och djurfrågor igen efter att ha jobbat mot senare delen av livsmedelskedjan de senaste fyra åren, säger Carin Bolander.

Hon kommer att arbeta tillsammans med övriga marknads- och regelutvecklare inom affärsområdet Lantbruk på Krav.

Läs mer: Mikroplaster kan förbjudas i EU

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4