nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Hon tillträder sin tjänst 8 januari 2018. FOTO: Corvara

Hon blir ny hållbarhetschef på Corvara

Riv- och saneringsföretaget Corvara rekryterar en ny chef för hållbarhets- och miljöfrågor, EQS.

  • Annons 1

Johanna Ohlsson blir ansvarig för att driva och utveckla hållbarhetsarbetet inom Corvara.

– Jag ser fram emot att börja min nya roll och att fortsätta driva hållbarhetsarbetet på Corvara. Corvara ett av de första företagen i branschen att bli miljöcertifierade och ligger långt framme i branschen med de här frågorna, säger Johanna Ohlsson.

Arbetat inom återvinning

Johanna kommer närmast från Suez Recycling, där hon varit biträdande avdelningschef på en deponi och återvinningsanläggning. Bland annat har hon arbetat med att se till så att krav i tillstånd och riskhantering efterföljs inom anläggningen.

I sin roll som ansvarig för hållbarhets- och miljöfrågor (EQS-chef) på Corvara kommer fokus ligga på att se till så att alla avdelningar i bolaget får de verktyg och stöd de behöver för att följa alla lagar, regler och policys inom området.

Johanna Ohlsson börjar sin nya tjänst den 8 januari 2018. Hon efterträder tidigare hållbarhets- och miljöchef, Helena Malmström.

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4