nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Handelskammaren startar nätverk för miljöchefer

  • Annons 1

Att lära av varandra, utveckla företagets miljöarbete och tjäna mer pengar, det är målet när Västsvenska Industri- och Handelskammaren startar ett nytt nätverk för miljöchefer.

Enligt Handelskammaren är skillnaden mot andra miljönätverk att de miljöinriktade Taktik- och strategigrupperna genomförs i mindre grupp med samtalsledare och under tystnadsplikt. Det gör att varje deltagare bidrar med och erbjuds kvalificerad rådgivning av andra som befinner sig i samma situation.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sju nya ordförande för Sis tekniska kommittéer

Sis, Swedish Standards Institute, har 293 tekniska kommittéer som arbetar med att utveckla standarder inom allt från socialt ansvarstagande och Internet of Things. Nyligen fick sju av kommittéerna ny ordförande. Här är de.