nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Fredrik Pettersson blir Stena Recyclings nya vd. FOTO: Stena Recycling

Han ska leda Stena Recyclings verksamhet i Sverige

Fredrik Pettersson blir Stena Recyclings nya vd. Han kommer närmast från Stena Aluminium där han jobbat i sju år som vd.

  • Annons 1

– Hållbara lösningar står högt upp på allas agenda i dag. Som ledande bolag inom återvinningsbranschen har vi därför en mycket viktig roll att fylla i våra kunders hållbarhetsarbete och i att säkerställa cirkulära materialflöden som ersätter jungfrulig råvara. Att ta över ett framgångsrikt Stena Recycling och fortsätta utvecklingen av verksamheten i Sverige, ska därför bli både spännande och utmanande, säger Fredrik Pettersson i ett pressmeddelande.

Fredrik Pettersson tillträder sin tjänst 1 september.

Tidigare vd:n koncernchef

Tidigare vd:n Kristofer Sundsgård tar nya kliv i karriären och blir vd för koncernen Stena Recycling där återvinningsverksamheterna i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Tyskland och Italien ingår.

Stena Recycling har i dag 90 anläggningar i Sverige, från Kiruna i norr till Tomelilla i söder. Antalet anställda är 1 650.

Läs mer: Analys: Vem får stämma EU för otillräckliga klimatmål?

Etiketter:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4