nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Gratis utbildning i miljödriven affärsutveckling

Nu finns möjlighet att få professionellt och kostnadsfritt stöd i miljödriven affärsutveckling. Ett statligt finansierat program ska hjälpa företag i Stockholms län.

  • Annons 1

Satsningen är finansierad av Tillväxtverket genom Entrepreneur Stockholm men leds av konsultbolaget Goodpoint som under våren anordnar träffar i form av workshops. Programmet vänder sig till företag som kommit en bit på väg och vill ta nästa steg i sitt miljöarbete.

Företagen får delta i fem träffar, med teman som marknadsföring av miljöprodukter, etablering på utlandsmarknader och hur man utvecklar en handlingsplan för affärsutvecklingen. På plats finns proffs som ger råd och hjälper deltagarna att skapa en miljöprofil som uppfattas som trovärdig av kunderna.

Det finns tre olika program: dagtid, kvällstid och en intensiv variant med tre träffar.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Nytt webbverktyg ska öka jämställdheten på arbetsplatsen

Ett forskningsprojekt vid Luleå tekniska universitet har utvecklat ett nytt webbverktyg, ”Förändringsrutan” ska hjälpa organisationer att få jämställdhetsarbetet att bli en del av den ordinarie verksamheten och det dagliga arbetet.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.