nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Från hållbart mode till ekomanagement

Ekomodeprofilen Josefin Lassbo släpper en bok om management för hållbar utveckling.

  • Annons 1

På måndag släpps en ny bok på området hållbarhetsledarskap, Management för hållbar utveckling och personligt ledarskap. Författaren Josefin Lassbo står bakom ekodesignföretaget Reflective Circle och arbetar också som coach och föreläsare inom hållbar affärsutveckling. I ett pressmeddelande lyfter författaren fram att boken tar sikte på att läsaren ska hitta sin ”livsuppgift” både i privatlivet och professionellt och att skapa större samklang mellan de två. Josefin Lassbo lyfter även fram att det för ledaren inom hållbar utveckling handlar om att hitta sin egen definition av framgång och vägen dit. Boken ges ut på förlaget Reflective Circle Publishing.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Fiskguiden 2019: Här är fiskarna du ska låta simma vidare

WWF:s konsumentguide för fisk och skaldjur är släppt. Den vittnar bland annat om att bestånden hos 4 av 10 av våra vanligaste matfiskar inte mår bra. Miljö & Utveckling listar vilka fiskar du ska undvika i disken.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Debatt: Sverige kan bli världsledande inom bio-CCS

Debatt

Sverige kan bli världsledande med bred tillämpning av bio-CCS. Med sammanlagda utsläpp på 30 miljoner ton biogen koldioxid från 38 stora punktkällor finns goda förutsättningar. Det blir dyrt i starten, men på sikt sjunker kostnaderna, skriver Kjell Andersson, näringspolitisk chef på Svebio – Svenska bioenergiföreningen.