nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Från hållbart mode till ekomanagement

Ekomodeprofilen Josefin Lassbo släpper en bok om management för hållbar utveckling.

  • Annons 1

På måndag släpps en ny bok på området hållbarhetsledarskap, Management för hållbar utveckling och personligt ledarskap. Författaren Josefin Lassbo står bakom ekodesignföretaget Reflective Circle och arbetar också som coach och föreläsare inom hållbar affärsutveckling. I ett pressmeddelande lyfter författaren fram att boken tar sikte på att läsaren ska hitta sin ”livsuppgift” både i privatlivet och professionellt och att skapa större samklang mellan de två. Josefin Lassbo lyfter även fram att det för ledaren inom hållbar utveckling handlar om att hitta sin egen definition av framgång och vägen dit. Boken ges ut på förlaget Reflective Circle Publishing.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

De är Sveriges bästa arbetsgivare 2017

Revisionsbolaget Grant Thornton har utsetts till ”Sveriges bästa arbetsgivare 2017” för stora företag och när det gäller mellanstora organisationer är det teknikkonsultföretaget Bengt Dahlgren som tar hem den titeln. Resultatet baseras på en årlig undersökning som genomförs av employer branding-företaget Universum.