nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Förlängt stöd till etablering av biogasmackar

  • Annons 1

Regeringen förlänger tidsperioden för att ansöka om stöd till etablerandet av tankställen för biodrivmedel, främst biogas. Perioden gäller nu till och med den 31 december 2010 och har alltså förlängts med ett år.

– Det finns ett stort intresse i hela landet för biogasanläggningar och planer för fler tankställen för biogas. Vi vill därför stimulera takten i utbyggnaden så att fler får möjlighet att välja biogas som drivmedel till sina bilar, säger miljöminister Andreas Carlgren.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sju nya ordförande för Sis tekniska kommittéer

Sis, Swedish Standards Institute, har 293 tekniska kommittéer som arbetar med att utveckla standarder inom allt från socialt ansvarstagande och Internet of Things. Nyligen fick sju av kommittéerna ny ordförande. Här är de.