nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Sezgin Kadir, ny vd och koncernchef för Kraftringen. FOTO: Kraftringen

Finanschef blir vd på Kraftringen

Sezgin Kadir blir ny vd och koncernchef för Kraftringen. Han kommer närmast från en tjänst som finanschef för E.ON Gas Sverige.

  • Annons 1

– Att tillhöra en organisation som främjar regional utveckling och driver samhällsutvecklingen i en positiv riktning har alltid lockat mig säger, Sezgin Kadir.

– Med Sezgin Kadirs breda erfarenheter inom E.ON med flera ledande befattningar är han väl bekant med de utmaningar som energibolagen står inför och vad som krävs för att ställa om till ett hållbart samhälle, säger Ola Persson, (MP) styrelseordförande. 

Läs mer: En av fyra bilar kommer vara laddbara 2021

Sezgin Kadir är utbildad till civilingenjör med inriktning mot elektroteknik, vid Lunds Tekniska Högskola.

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Naturnära bolag bättre än stadsnära på biologisk mångfald

Naturnära företag är bättre på att redovisa sin påverkan på den biologiska mångfalden, jämfört med de bolag som är verksamma längre från naturen. Det visar en undersökning gjord bland Sveriges 100 största bolag.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sveriges landsting får 70 procent fossiloberoende personbilsflotta 2019

Miljöfordonsdiagnos nya rapport visar att Sveriges landsting beräknas nå målet 70 procent fossiloberoende personbilsflotta redan i år. Vi börjar därmed närma oss målet om att Sveriges transportsektor ska minska sin klimatpåverkan med 70 procent till år 2030.