nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Johanna Palmér
Johanna Palmér tar över ordförandeklubban i Envima. FOTO: Envima

Envima får extern styrelseordförande

MIljö- och hållbarhetskonsulten Envima har börjat bygga en professionell styrelse. Första steget är att rekrytera en extern styrelseordförande: Johanna Palmér.

  • Annons 1

Anders Johansson, vd på Envima, har rekryterat bolagets första externa styrelseordförande. Det är Johanna Palmér som ska leda styrelsens arbete framöver. Johanna Palmér kommer från Östsvenska Handelskammaren, där hon varit vd. Rekryteringen är första steget för att bygga upp en professionell styrelse.

– Vi kommer under hösten att rekrytera in ytterligare en extern styrelseledamot som kompletterar mina och Johannas kompetenser, kommenterar Anders Johansson i ett pressmeddelande.

Envima har funnits i 18 år, och efterhand har verksamhetsområdet breddats från miljökonsult till hållbarhetskonsult. Nu vill man expandera ytterligare. Avsikten är att öka både i omsättning och personalstyrka, men också att etablera nya kontor. Envima finns idag i Linköping, Stockholm och Kalmar.

Läs mer: Envima rekryterar ny hållbarhetskonsult

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4